ERZURUM / KÖPRÜKÖY - ALACA İLKOKULU

ALACA İLKOKULU

Adres ALACA MAH. ALACA KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 168 KÖPRÜKÖY / ERZURUM
Vizyon
Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :normal
8.45-14.15
kalorifer
Ulaşım
Köyün servisleriyle sağlanmaktadır.Bu servisler sabah belirli saatlerde köyden çıkış yapıp akşama doğru tekrar belirli saatlerde dönüş yapmaktadırlar. Hafta sonları bu şekilde il merkezine gidip gelen bir köy servisi de mevcuttur.
Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzda 4 adet lojman vardır. Tüm öğretmenlerimiz bu lojmanlarda kalmaktadır. Daha net bilgi almak için sitenin iletişim bölümünde bulunan telefon numaralarından okul yetkililerine ulaşabilirsiniz.
il merkezine uzaklık 80 km,ilçe merkezine uzaklık 20 kmdir.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda 2 idareci ve 6 öğretmen bulunmaktadır.Okulumuzda ayrıca ortaokul bulunmaktadır.
Satranç,futbol